Vorbești ieftin, fără minute incluse

Azi mi s-a intamplat ceva cu totul si cu totul iesit din comun.

N-o sa va vina sa credeti: am primit un SMS! :)

Nu pe bune, acuma, de cand n-ati mai comunicat prin SMS-uri? Ca de cand a inceput criza, astia cu retelele lor mobile parca au luat-o razna: au scazut preturile la abonamente si iti toarna tone de minute la cartelele prepay. Iar daca le dai cel mai mic semn ca ai vrea sa iti iei numarul si sa o stergi frumos intr-o retea concurenta, au luat foc! Iti cad si in genunchi, iti pupa si manutele numai si numai sa nu cumva, Doamne fereste, sa portezi!

Pai acuma vin si eu si va intreb: mey oameni buni, care de fapt v-ati dovedit a fi mult prea rai, unde erau preturile astea inainte de criza? Ca atunci ma intelegeam cu interlocutorii mei, prin niste telefoane ieftine, nici macar prin SMS-uri, ci numai prin bip-uri! :) Aveam un fel de cod Morse: un bip insemna ceva, doua bipuri altceva! Deci pana la urma astea sunt adevaratele preturi ale minutelor, nu-i asa? Ca vad ca in continuare toti raportati profituri care mai de care mai grase si acuma cica si Posta Romana isi va lansa propria sa retea de telefonie mobila, pentru babele de la tara, pe sistem MLM. Nu stiati? Asta e pe bune!

Dar sa ma intorc de unde am plecat si anume la SMS-ul minunat pe care l-am primit astazi. Normal, era o promotie neinteresanta – ca toate promotiile astea tip spam – pe care mi-a trimis-o o firma care mi-a sutit numarul din nustiuce baza de date.

Problema mea stiti care a fost? Ca avand un super smartphone de ultima generatie, pe care am dat o carutza de bani, mi-a luat o juma’ de ora sa citesc SMS-ul ala, pentru ca era prima data cand faceam asta cu el! :)

De aceea, vrea sa va dau cu aceasta ocazie un sfat: nu va mai cumparati decat telefoane ieftine, pentru ca oricum puteti sta la taclale cu oricine la preturile care sunt acuma chiar si fara minute incluse. Iar daca o sa primiti vreodata un SMS, nu o sa stiti cum sa deschideti mesajul!

About these ads
Scrie un comentariu

Lasă un răspuns

Completeaza detaliile de mai jos sau apasa click pe una din imagini pentru a te loga:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Schimbă )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Schimbă )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Schimbă )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Schimbă )

Connecting to %s

Follow

Get every new post delivered to your Inbox.

Join 120 other followers

%d bloggers like this: