I’m not famous, but I’m on the Walk of Fame

Un articol recent din jurnalul intim al profesorului Felix ne aduce noi stiri despre proiectul lui Toma cu lipsa faimei compensata de originea pura.

Cea mai importanta si imbucuratoare veste e ca filmarile s-au terminat. Aflam si o data probabila a lansarii: septembrie anul acesta.

Articolul dezvaluie in premiera cateva amanunte despre actiunea filmului si diferitele locatii unde echipa s-a deplasat in corpore. Astfel, mușatlu Toni Caramușat, personajul principal interpretat de Toma, regizor si in film, are o stea pe Walk of Fame in Los Angeles, dar spre deosebire de adevaratele stele de pe bulevardul celebritatilor, steaua lui Toni este la purtator. Dupa terminarea filmarilor la scena respectiva, Toma si-a luat steaua cu el, urmand ca intr-o zi sa o aseze poate pe bulevardul omonim de la Bucuresti, alaturi de monstrii sacri ai teatrului romanesc.

Apoi, aflam ca unitatea recunoscuta a aromanilor nu este o vorba goala. Congressmanul Michael Bileca s-a implicat personal in sutinerea etapei americane a filmarilor la „I’m not famous, but I’m Aromanian„, iar soundtrack-ul se anunta unul de zile mari: Stelu Enache, Sirma Guci, Dini Trandu, Mara şi Pindu.

Ceea ce intriga este insa noua dezvaluire privind scenariul. Armânamea, personajul principal feminin croit pentru Linda Taylor, ar detine adevarul absolut al aromanilor, numerotat ca „al treisprezecelea”. Sa fie vorba de o completare a Dodecalogului dnei Matilda Caragiu Marioteanu?

Acesta si multe alte raspunsuri le vom avea cand „Nu hiu faimos, ama hiu armân” va iesi din postproductie si isi va dezvalui secretele tuturor celor care il asteapta, nu numai la Bucuresti, ci si in… Afganistan !?:)

Lasă un comentariu

5 comentarii

 1. Mi se pare, ne spune, că acolo, la Hollywood sau pe Walk of Fame, în sala Kodak Theater, unde tocmai avea loc premiera unui film de Oscar», acolo se face conexiunea ombilicală cu lumea filmului, de acolo pleacă totul […] acolo, în miezul cinematografiei mondiale, acolo unde se fac cele mai bune producţii din toate timpurile.

  Deci da. Clar.

  Răspunde
 2. Lucky

   /  12/01/2012

  Multipaaaaaaaass:mrgreen:

  Răspunde
 3. Aha, la asta ma gandeam si eu ca ar putea fi „al 13lea adevar absolut”. Cu noroc:)

  Răspunde
 4. Lucky

   /  04/06/2013

  He’s comin’ , he’s comin’
  He’s here have no fear
  Stay by his side
  And he’ll take you for a (p)ride:mrgreen:

  He’s comin’ , he’s comin’
  He’s here have no fear
  Kitschlu is back
  Filmlu is here

  Răspunde

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile despre tine sau dă clic pe un icon pentru autentificare:

WordPress.com Logo

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Log Out / Schimbă )

Twitter picture

Comentezi folosind contul tău Twitter. Log Out / Schimbă )

Facebook photo

Comentezi folosind contul tău Facebook. Log Out / Schimbă )

Google+ photo

Comentezi folosind contul tău Google+. Log Out / Schimbă )

Connecting to %s

Urmărește

Fiecare nou articol să fie livrat pe email.

Alături de 217 alți urmăritori

%d blogeri au apreciat asta: