Cu cine se va mărita Simona Halep

La 22 de ani, având în faţă o carieră de succes pe care nicio altă tenismenă română nu a atins-o şi cu un cont în bancă ce deja a ajuns la aproape trei milioane de dolari, Simona Halep este, cu siguranţă, o „partida” foarte buna.

Simona nu a făcut vreo declaraţie, deocamdată, oficial, dacă ar avea un iubit. Tatăl tenismenei, Stere, ne-a dezvăluit cum şi-ar dori să fie cel care va fi pentru o viaţă alături de fiica lui:

„Scurt… Să fie ca ea. Să se potrivească, ăsta-i un lucru important. Să aibă caracter, pentru că oamenii de genul acesta sunt mai rari. Bineînţeles, sufletul să-i fie în primul rând frumos. Adevărata frumuseţe a unui om este în interior, nu în exterior, căci asta-i trecătoare. Chiar dacă par idei venite de la un om matur, eu cred că şi Simona gândeşte la fel şi îşi doreşte aceleaşi lucruri de la cel care o să-i fie alături o viaţă”, a declarat tatăl Simonei Halep.

simona halep big tits nude nue tetas tate operatie sexy nu cимона халеп

După ce a jucat în semifinale la Indian Wells, Simona a intrat, aseară, în focurile altui turneu, cel de la Miami. După ce a fost învinsă de Radwanska la Indian Wells, sportiva noastră a descoperit o mică problemă la unul dintre degetele de la picior, care s-a rezolvat cu o mică intervenţie chirurgicală.

„Are o problemă la un deget, o unghie încarnată care nu-i dădea pace. A suferit o mică intervenţie, peste care sper să treacă cât mai repede. Dar este o nimica toată pentru ea”, a continuat Stere Halep. „La Miami, alături de antrenorul ei, este şi mama ei, soţia mea. Nu se gândeşte să-şi mărească stafful tehnic, îi este bine aşa cum este. Mama este nutriţionista pentru ea, cu ghilimelele de rigoare. La psiholog nu ne-am gândit pentru că nu are nevoie”, ne-a mai spus tatăl Simonei.

Stere Halep ne-a povestit ce face fiica lui în puţinul timp liber pe care îl are: „De obicei, când vine acasă, iese la un film, citeşte mult. O prindem foarte puţin în timpul unui an ca să ne bucurăm de ea. Oricum, în Constanţa vine mai rar, şi-a cumpărat un apartament în Bucureşti şi de obicei mergem noi la ea. Şi atunci merge zilnic la antrenamente, pentru că nu poate să se abată de la programul ei. Fata mea este o persoană religioasă. Ori de câte ori are timp, merge la biserică, aşa am educat-o de mică”, a conchis Stere Halep.

„Despre investirea banilor câştigaţi din tenis nu am discutat cu ea, este timp, acum trebuie să-şi vadă liniştită de tenis. Eu am crezut în Simona de la început. În adâncul sufletului meu speram şi sper să ajungă numărul 1 mondial, nu 2 sau 3, mai ales de când am simţit adevăratul tenis, după ce intrase în Top 100. Mai e puţin şi dorinţa mi se îndeplineşte…” – Stere Halep.

2,97 milioane de dolari a câştigat Simona Halep până acum din tenis.

(„Tatăl Simonei Halep face portretul VIITORULUI GINERE”, de Octavian Arthur, pe ziarulring.ro)

Lasă un comentariu

4 comentarii

 1. pe bune, la nivelul asta (ma refer la cel sportiv) nu se gandeste acum la asa ceva…si, spun asta deoarece am facut si eu sport, nu la nivelul la care e Simona, fireste!
  Stateam pe sosea minim 6 ore pe zi, 6 zile pe saptamana din martie pana la sfarsitul lui noiembrie(am facut ciclism)…de aceea se mananca in sa…

  Răspunde
 2. citizen cc

   /  06/03/2015

  Simona este acum un star mondial , are bani , are personalitate si se poate casatori numai cu cel pe care il va iubi . Cred ca aici nu trebuie neaparat sa-l asculte pe taica – su care este un om cumsecade dar este un pic limitat …Daca o va casatori taica su inseamna ca este un robot …

  Răspunde

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile despre tine sau dă clic pe un icon pentru autentificare:

WordPress.com Logo

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Log Out / Schimbă )

Twitter picture

Comentezi folosind contul tău Twitter. Log Out / Schimbă )

Facebook photo

Comentezi folosind contul tău Facebook. Log Out / Schimbă )

Google+ photo

Comentezi folosind contul tău Google+. Log Out / Schimbă )

Connecting to %s

Urmărește

Fiecare nou articol să fie livrat pe email.

Alături de 217 alți urmăritori

%d blogeri au apreciat asta: